Connect with us
banner ad

Politica

Senatorul Șoptică a fost prins cu 105 km/h în localitate. Nu a prezentat documentele și nu a semnat procesul verbal

Published

on

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a rămas fără permis de conducere pe o perioadă de 90 de zile. El nu le-a prezentat documentele polițiștilor și nici nu a vrut să semneze procesul verbal.

În cursul zilei de ieri, politistii Biroului Rutier Dorohoi, aflați pe drumul national DN 29A, în localitatea Dumbrăvița, au surprins cu aparatul radar un autoturism care rula cu viteza de 105 km/h . La volanul autoturismului era senatorul Costel Șoptică.

“Acestuia i s-a adus la cunoștință viteza cu care rula, precum și măsurile legale ce vor fi luate, respectiv sancționarea cu amendă în cuantum de 10 puncte pentru nerespectarea regimului de viteză legala și 6 puncte pentru lipsa documentelor obligatorii prevazute de lege, întrucât nu a prezentat pentru control permisul și actul de identitate. De asemenea, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe o perioadă de 90 de zile. Bărbatul a refuzat să semneze documentele întocmite de către polițiști. Nu au fost exercitate niciun fel de presiuni asupra polițiștilor care au luat măsurile legale”, a precizat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )