Connect with us

Sport

Școala de handbal deschisă de Florin Ciubotariu și Bogdan Șoldănescu atrage tot mai mulți copii: “Sunt copii cu calități reale” VIDEO

Published

on

Doi dintre cei mai experimentați jucători din lotul CSM Botoșani au deschis o școală de handbal pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 11 ani.

Dacă la primul antrenament au venit aproximativ 30 de copii, la al doilea fost peste 70 iar interesul este unul mare. Cei doi jucători sunt la debutul în cariera de antrenori dar sunt foarte încântați de modul cum a început acest proiect.

“E frumos, e un început de drum pentru noi. Nu am mai făcut așa ceva. Încercăm să aducem cât mai mulți copii la sală, să ne jucăm. Ușor, ușor vrem să-i introducem în acest fenomen”, a spus Bogdan Șoldănescu.

“E mai plăcut cu cei mici. Noi ne deconectăm cu ei. Este multă muncă pentru că începem de la zero dar rolul nostru este să-i inițiem și să avem o atmosferă cât mai bună iar ei să vină cu plăcere la antrenamente. Sunt foarte mulțumit, copiii au venit în număr foarte mare, au răspuns foarte bine la ceea ce le-am cerut. Sunt copii cu calități reale pentru sport iar lucrurile sunt așa cum ne-am dorit”, a completat Florin Ciubotariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad