Connect with us

Politica

Romanescu și Chelariu vor fi primiți în PNL. Nu și primarii de la PSD

Published

on

Costel Romanescu și Dumitru Chelariu, primarii comunelor Păltiniș și respectiv Pomârla, vor fi primiți în Organizația Județeană a PNL Botoșani. În schimb, primarii PSD care ar vrea să treacă la PNL, nu vor fi acceptați.

Deputatul liberal Cristian Achiței consideră că atât Costel Romanescu cât și Dumitru Chelariu vor fi primiți în Partidul Național Liberal deoarece sunt doi primari care au rezultate atât din punct de vedere administrativ cât și politic. Cei doi vin de la ALDE și respectiv Pro România. Statutul Partidului Național Liberal interzice primirea primarilor de la PSD.

“Sunt doi primari cu rezultate electorale foarte bune. Sunt doi primari cu experiență și multe proiecte pentru comunele lor. Vom vedea ce vor spune forurile statutare ale PNL. Există o decizie a Biroului Executiv Național care specifică exact: nu putem primi primari PSD. În județ, nu am auzit nicio discuție despre vreun primar PSD care ar vrea să vină la PNL. Sunt momente în care orice fel de sprijin electoral poate deveni important și chiar decisiv. Eu nu aș băga mâna în foc, că niciodată nu se va întâmpla ceva”, a precizat deputatul Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad