Connect with us

Cultura

INTERES uriaș pentru concertul „Holograf Simfonic”. MESAJUL lui Dan Bittman VIDEO

Published

on

Concertul pentru Anul Nou se anunță cel mai mare eveniment organizat vreodată la Botoșani iar interesul oamenilor este pe măsura așteptărilor. Deja este SOLD OUT la una dintre categorii iar organizatorii evenimentul se așteaptă ca până de sărbători să se vândă toate biletele.

Atât botoșănenii cât și sucevenii sau ieșenii au cumpărat bilete încă din primele zile după anunțul organizatorilor evenimentului. În zona 3 a Sălii Polivalente deja s-au vândut toate biletele. Mai sunt în zonele 1 și 2 unde prețul este 99 și respectiv 69 de lei precum și în zona VIP unde un bilet costă 149 de lei.

Mesajul lui DAN BITTMAN

O parte dintre artiștii care vor urca pe scenă în concertul Holograf Simfonic apar într-o înregistrare prin care anunță evenimentul de 17 ianuarie.

“Suntem Holograf și pe 17 ianuarie la Botoșani și 18 ianuarie la Piatra Neamț, vă așteptăm la concertul pentru Anul Nou 2020, alături de Orchestra Filarmonicii George Enescu din Botoșani și dirijorul Iulian Rusu. Holograf Simfonic!”, este mesajul transmis de Dan Bittman.

Cel mai grandios spectacol organizat la Botoșani

Peste 75 de artiști vor urca pe scenă într-un maraton muzical pe data de 17 ianuarie 2020, la Sala Polivalentă Elisabeta Lipă. Spectacolul va fi realizat în colaborare cu Filarmonica „George Enescu” din Botoșani, avându-l la pupitru ca dirijor pe Maestrul IULIAN RUSU.

„Ne dorim să aveți parte de o trăire UNICĂ la acest concert, pe modelul „Andre Rieu”, concert care va “împleti” muzica; plecând de la cea clasică, simfonic/operă/operetă şi terminând cu muzică pop, pop-rock, balade și rock simfonic. Invitații speciali de marcă ai concertului sunt DAN BITTMAN – solist, PAULA SELING – solistă/soprană, MARIA MIRON – mezzosoprană, ADDA – solistă de muzică pop&balade, ANDREI FERMEȘANU – tenor, GELU GRAUR – solist, TRUPA HOLOGRAF – DAN BITTMAN (solist vocal), ROMEO DEDIU (chitară, voce), IULIAN VRABETE (bas, voce), TINO FURTUNĂ (claviaturi, pian, voce), EDI PETROŞEL (baterie, voce), EMIL SOUMAH (percuție, muzicuță – colaborator)”, spuneLiviu Sorinel, organizatorul evenimentului.

În cei 40 de ani de existență a celebrei trupe rock, va fi pentru prima dată când o parte dintre melodiile lor vor fi acompaniate live în concert de cãtre Orchestra Filarmonicii într-un inedit și spectaculos HOLOGRAF SIMFONIC! Concertul va fi un “maraton al divertismentului muzical”, mai bine de 150 de minute, iar pe scenă vor evolua peste 75 de artiști instrumentiști/soliști .

Biletele vor fi puse în vânzare la Botoşani începând de miercuri, 6 noiembrie 2019, ora 10.00, la sediul Filarmonicii Botoşani şi la Cinematograful “Unirea” precum şi online pe www.iabilet.ro.

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad