Connect with us

Politica

Singurul primar care a învins PSD-ul în nordul județului Botoșani: “Mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Rădăuți Prut”

Published

on

Viorel Nichiteanu este singurul primar PNL din nordul județului Botoșani care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale. El a transmis un mesaj prin care le mulțumește oamenilor care au ieșit la vot pe 10 noiembrie și îi invintă să voteze și pe data de 24 noiembrie când este programat turul doi al alegerilor prezidențiale.

“Mulțumesc tuturor locuitorilor comunei Rădăuți Prut care au venit duminică, 10 noiembrie, la vot! Klaus Iohannis, candidatul PNL la alegerile prezidențiale, a obținut aproape 44% în comuna Rădăuți Prut, cel mai bun rezultat din colegiul Darabani, fiind și singura comună care a învins PSD. Viorel Nichiteanu, primarul comunei Rădăuți Prut și totodată președintele Organizației PNL Rădăuți Prut, le mulțumește celor care au venit la vot în primul tur al alegerilor prezidențiale și îi invită cu toată căldura și cu un respect deosebit să participe și la turul doi care va avea loc duminică 24 noiembrie”, este mesajul transmis de Viorel Nichiteanu, primarul comunei Rădăuți Prut.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad