Connect with us

Evenimente

Reținută după ce a furat 300 de euro și 945 de lei din rucsacul unei tinere

Published

on

Poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale Botoșani,  au emis ieri ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore faţă de o femeie de 34 de ani, din municipiul Botoșani, bănuită de comiterea unei infracțiuni de furt.

În urma probatoriului administrat a rezultat faptul că la data de 06.11.a.c., aceasta, în timp ce se afla  într-o stație de transport în comun din municipiul Botoșani, profitând de neatenția unei tinere de 26 de ani, din localitatea Corni,  a sustras din buzunarul rucsacului pe care îl purta, un portofel în care avea sumele de 300 euro, 945 lei și documente personale.

La data de 13.11.2019, poliţiştii au pus în executare un mandat de percheziţie domiciliară  emis de Judecătoria Botoşani, la locuinţa femeii de 34 de ani.

Cu ocazia activităţilor, la locația vizată, au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor, sumele de bani sustrase și documentele de identitate ale persoanei vătămate, prejudiciul fiind recuperat în totalitate.

În cauză se continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, urmând ca astăzi persoana în cauză să fie prezentată instanţei de judecată cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Facem precizarea că pe parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile şi garanţiile procesuale stabilite de Codul de Procedură Penală,  precum şi de prezumţia de nevinovăţie.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad