Connect with us

Politica

Păcăleală în cazul drumului Botoșani – Ștefănești: “Nu am văzut niciun act oficial care să confirme că această licitație s-a finalizat”

Published

on

Pesediștii botoșăneni s-au lăudat că a fost finalizată liciteția la drumul Botoșani – Ștefănești și că în scurt timp vor începe lucrările. Din păcate, nu au fost finalizate licitețiile nici la drumul Botoșani – Ștefănești și nici la Botoșani – Tg. Frumos.

“Botoșani – Tg. Frumos este în licitație. La a doua licitație. Acum stăm cu cele trei oferte de vreo patru luni. Botoșani – Ștefănești este și el în licitație, avem o singură ofertă din luna iulie și după patru luni tot nu e adjudecată. Am văzut o minciună pesedistă, înainte de campanie, că acea licitație s-ar fi terminat. Nu am văzut niciun act oficial care să confirme că această licitație s-a finalizat. Am avut o discuție cu ministrul Transporturilor și vă asigur că voi mai avea discuții cu el despre aceste lucrări”, a precizat deputatul PNL Cristian Achiței care a mai precizat:

“Îmi doresc să accelerăm procedura de atribuire. Nu poți să stai de patru luni cu un contract. Ai văzut hârtiile alea, ori sunt bune, ori nu sunt bune. La CNAIR pur și simplu nu există curajul de a lua o decizie. Sper ca actualul ministru să aducă oameni care au curajul să ia o decizie. Sunt licitații care durează ani și ani de zile”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad