Connect with us

Economic

Mesajul unui om de afaceri botoșănean înaintea alegerilor prezidențiale: “Toți au distrus și nimeni nu repară. Ieșiți la vot…”

Published

on

Un tânăr om de afaceri a postat un mesaj prin care le cere oamenilor să iasă la vot pe 24 noiembrie. Este nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în România în ultimii 30 de ani dar încă mai crede că lucrurile vor intra într-o normalitate.

El a făcut și un profil al președintelui numai că niciunul dintre politicienii români nu se încadrează și nici nu încearcă să apere interesul național.

Redăm mai jos mesajul omului de afaceri Cătălin Silegeanu, managerul companiei Hidroplasto:

“Citind atât de multe subiecte interesante zilele astea confruntare, alegeri, turul I, turul II, PSD si PNL. Îmi vine în minte următoarea idee: cu câtă plăcere aș susține pe cineva care ar zice: Voi lupta pentru deschiderea de fabrici în România și voi salva ce a mai rămas din industria de demult. Aș interzice străinilor să cumpere “pământ românesc”, militez pentru producție în România și nu doar consum în România. Aș dezvolta consumul de produse românești, aș apăra interesele producătorului român. Unde e omul ăsta??? Oare îl aștept degeaba???
În toate delegațiile mele stau de vorbă cu oameni care vorbesc în fiecare oraș despre ce economie aveau.           Și nu mai au nimic. Toți au distrus și nimeni nu repară. De ce? Cu ce sunt ceilalți mai deștepți ca noi? Votăm ce simțim însă lucrurile vor fi la fel? Oameni fără experiență în puncte cheie?
Aș vrea pe cineva care zice: În doi ani facem atâtea fabrici, atâtea spitale și atâtea drumuri. Dacă nu eu plec. Unde o fi omul ăsta curajos? Avem nevoie de producție nu de consum. Cred că-mi doresc cam mult. Ca idée, ieșiți la vot cât mai mulți. Rupeți din timpul vostru și faceți ce simțiți. Un vot poate schimba multe. Ca sfat de la un om de afaceri care încă mai crede că România se poate dezvolta cu specialiști români. Că aici e Acasa”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad