Connect with us

Administratie

Deputatul Cristian Achiței a fost ales secretarul comisiei de Transporturi: “Am o mare responsabilitate față de botoșăneni”

Published

on

Deputatul PNL Cristian Achiței este începânde ieri secretarul comisiei de Transporturi din Camera Deputaților. El spune că din această funcție va avea posibilitatea de a urgenta proiectele de infrastructură ale județului Botoșani.

Prioritățile parlamentarului botoșănean sunt drumurile Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești dar și obținerea unei sume cât mai mari pentru întreținerea drumurilor naționale în 2020.

“Colegii mei din Camera Deputaților m-au votat în unanimitate pentru a prelua postul de secretar al comisiei de Transporturi și Infrasructură. Îmi doresc să accelerez toate procedurile de implementare a proiectelor majore ale județului Botoșani. I-am spus domnului ministru că nu o să aibă viață ușoară până nu văd licitațiile terminate și lucrările începute la Botoșani – Tg. Frumos și Botoșani – Ștefănești. De asemenea, să avem resurse pentru a continua lucrările de întreținere pe drumurile naționale. Deși au avut bani, tovarășul Laicu și toată clica lui de la DRDP Iași și-au bătut joc de județul Botoșani, așa cum fac  de câțiva ani. Vreau finalizarea drumului național Bădărăi – Ștefănești – Ripiceni – Manoleasa. Mai este zona Horodiștea – Rădăuți Prut și alte câteva trosoane. La legea bugetului, le voi susține. Aceast funcție mă onorează dar am și o mare responsabilitate față de botoșăneni”, a declarat Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad