Connect with us
banner ad

Administratie

Doi primari vor să intre în PNL Botoșani: “Eu rămân liberal în adâncul sufletului” VIDEO

Published

on

Costel Romanescu și Dumitru Chelariu, primarii comunelor Păltiniș și Pomârla, vor să intre în PNL. Ei și-au anunțat intenția de a pleca din ALDE și respectiv Pro România chiar dacă aveau funcții de conducere.

Costel Romanescu a fost exclus din PNL după alegerile europarlamentare, s-a înscris în ALDE dar între timp s-a decis să revină în PNL. Ieri dimineață, Romanescu a depus o cerere la sediul PNL de a fi reprimit în partid iar ulterior a postat pe facebook mesajul: “Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, implicare și munca depusă! Precum am susținut în permanență, eu rămân liberal în adâncul sufletului; așadar pentru o Românie onestă și normală, vă recomand ca în turul II al alegerilor prezidențiale să votați partidul de dreapta – PNL! Mergem înainte cu încredere și speranță!”.

Cererea lui Costel Romanescu încă nu a fost supusă la vot dar foarte probabil va fi aprobată deoarece în comuna Păltiniș a reușit să obțină multe voturi la toate alegerile.

Tot în PNL vrea să intre și Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla. După ce a fost exclus din PSD, Chelariu s-a reorientat și a plecat la Pro România unde a fost numit coordonatorul Organizației Județene. Între timp, Dumitru Chelariu s-a supărat pe Ponta și ceilalți din conducerea Pro România și vrea să intre în PNL. La alegerile prezidențiale de duminică, Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România, s-a clasat pe locul trei în comuna Pomârla, după Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.  Dumitru Chelariu a mai fost la PDL unde a ocupat funcția de prim-vicepreședinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )