Connect with us

Administratie

Doi primari vor să intre în PNL Botoșani: “Eu rămân liberal în adâncul sufletului” VIDEO

Published

on

Costel Romanescu și Dumitru Chelariu, primarii comunelor Păltiniș și Pomârla, vor să intre în PNL. Ei și-au anunțat intenția de a pleca din ALDE și respectiv Pro România chiar dacă aveau funcții de conducere.

Costel Romanescu a fost exclus din PNL după alegerile europarlamentare, s-a înscris în ALDE dar între timp s-a decis să revină în PNL. Ieri dimineață, Romanescu a depus o cerere la sediul PNL de a fi reprimit în partid iar ulterior a postat pe facebook mesajul: “Încrederea și votul cetățenilor din comuna Păltiniș înseamnă enorm pentru mine și nu face decât să-mi întărească convingerile că vom izbăvi împreună pentru comunitatea noastră. Mulțumesc tuturor pentru încredere, implicare și munca depusă! Precum am susținut în permanență, eu rămân liberal în adâncul sufletului; așadar pentru o Românie onestă și normală, vă recomand ca în turul II al alegerilor prezidențiale să votați partidul de dreapta – PNL! Mergem înainte cu încredere și speranță!”.

Cererea lui Costel Romanescu încă nu a fost supusă la vot dar foarte probabil va fi aprobată deoarece în comuna Păltiniș a reușit să obțină multe voturi la toate alegerile.

Tot în PNL vrea să intre și Dumitru Chelariu, primarul comunei Pomârla. După ce a fost exclus din PSD, Chelariu s-a reorientat și a plecat la Pro România unde a fost numit coordonatorul Organizației Județene. Între timp, Dumitru Chelariu s-a supărat pe Ponta și ceilalți din conducerea Pro România și vrea să intre în PNL. La alegerile prezidențiale de duminică, Mircea Diaconu, candidatul susținut de Pro România, s-a clasat pe locul trei în comuna Pomârla, după Viorica Dăncilă și Klaus Iohannis.  Dumitru Chelariu a mai fost la PDL unde a ocupat funcția de prim-vicepreședinte.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad