Connect with us

Sport

CSU Galați – CSM Botoșani. Cătălin Stoleru: “Sperăm să înregistrăm încă o victorie”

Published

on

Pe locul doi în serie și neînvinsă în acest sezon, formația antrenată de Radu Roșu va întâlni vineri, de la ora 15.30, în deplasare, pe CSU Galați. În tur, CSM Botoșani s-a impus cu 31-28, în Sala Polivalentă Elisabeta Lipă.

Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani, este optimist înaintea meciului de la Galați și vrea încă o victorie. Cu un rezultat bun la Galați, CSM Botoșani și-ar mări șansele de a ajunge la turneul semifinal.

“Acesta este un meci foarte important pentru noi. Mergem la Galați după un parcurs foarte bun, în care nu am înregistrat nici o înfrângere. Meciul cu Galațiul este cu atât mai important încât CSU Suceava, candidata și rivala principală din grupa noastră a câștigat cu Poli Iași. Mergem încrezători, cunoaștem valoarea adversarului și sperăm să înregistrăm încă o victorie”, a precizat Cătălin Stoleru.

Un nou transfer făcut de CSM

De curând, CSM Botoșani a mai realizat un transfer. Este vorba de portarul Florin Mihaescu (20 ani). El este botoșănean dar și-a făcut junioratul și a evoluat pentru CSU Suceava.

Îmi doresc de mult să joc la Botoșani, sub culorile orașului meu, dar până acum nu a existat o echipă cu care să fac performanță. Acum sunt încrezător și împlinit la această echipă cu un colectiv exemplar. Îmi doresc să ajut la promovarea echipei și să promovez cu CSM, echipa orașului în care m-am născut. Sper să avem un parcurs cât mai bun în continuare, a declarat noul portar de la CSM Botoșani

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad