Connect with us

Sport

Cornel Șfaițer l-a adus pe Leo Grozavu la Sepsi OSK / VIDEO

Published

on

Începând de astăzi, Sepsi OSK are un nou antrenor. Este vorba de Leo Grozavu, fost antrenor al FC Botoșani. El va face echipă din nou cu Cornel Șfaițer și Attila Hadnagy cu care a lucrat și la FC Botoșani.

Leo Grozavu a fost prezentat într-o conferință de presă iar în primă fază obiectivul său este să facă echipa să joace fotbal.

“A fost o zi grea pentru noi. Am avut o ședință lungă, am analizat lucrurile bune făcute cu Csaba și vreau să-i mulțumesc. Din păcate nu suntem în clasament acolo unde ne doream noi. Am luat decizia împreună cu Consiliul de Administrație să fie Leo Grozavu noul antrenor. Avem mare încredere că putem reuși lucruri bune împreună. Sunt mulți jucători care îl cunosc. Nu ne rămâne decât să sperăm că vom reuși rezultate împreună”, a spus Cornel Șfaițer, managerul clubului Sepsi OSK.

“Am decis ca de astăzi să fie antrenor Leo Grozavu, pe care îl cunosc foarte bine. Am lucrat împreună la Botoșani, antrenamentele lui și am decis ca el să fie noul antrenor. Îi doresc multă baftă și are toată susținerea noastră. Obiectivul este să jucăm fotbal, să arătăm mai bine decât am arătat în ultimul meci și sperăm să terminăm cât mai sus”, a precizat Attila Hadnagy, director sportiv OSK.

“Vreau ca încrederea care mi-a fost acordată să fie răsplătită prin rezultate și nu în ultimul rând prin joc. Vreau ca lumea să vină la stadion cu multă plăcere, să vadă o echipă care joacă fotbal. Odată ce promovăm acest spectacol, sperăm să apară și rezultatele. Am fost convins în primul rând de tot ce se întâmplă în ultima perioadă la Sepsi. Mă refer la infrastructură, la stabilitate financiară, chiar și la lotul de jucători. Există toate ingredientele pentru a se face performanță. Este un club care are parte de liniște, nu am văzut scandaluri. Cunosc o bună parte dintre jucători. Mai sunt foarte multe puncte puse în joc, orice este posibil la fotbal”, a declarat Leo Grozavu.

Conferință de presă extraordinară ⚽️

Publicată de Sepsi OSK pe Marţi, 12 noiembrie 2019

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad