Connect with us

Sport

Vintilă a văzut alt meci: “Am reușit să câștigăm într-o manieră de echipă mare”

Published

on

FC SB s-a impus cu 2-0 la Botoșani dar nu a impresionat ca joc. Diferența a făcut-o valoarea individuală a unor jucători precum Coman sau Gnohere.

“Sunt bucuros că am reușit să câștigăm, să luăm cele trei puncte și am făcut-o într-o manieră de echipă mare. Suntem pe drumul bun, e doar un pas, mai avem de muncă foarte mult și trebuie să fim și mai echilibrați acum. Am demonstrat în teren că suntem o echipă bună și ne continuăm drumul spre vârful clasamentului”, a afirmat Vintilă.

Întrebat despre tragerile de timp ca la Liga a 3-a, Vintilă s-a enervat și a spus că echipa lui nu a fost niciun moment în pericol și că nu a fost lăsată să joace.

“Face parte dintr-o strategie de joc. Noi am venit aici să jucăm fotbal.în momentul în care nu suntem lăsați să jucăm fotbal, apelăm la mici tertipuri fotbalistice pentru a câștiga. Niciun moment nu am avut sentimentul că suntem în pericol. Tot timpul am avut controlul jocului chiar dacă dumneavoastră credeți că hei-rup-ul ăla și dominarea aia a fost ceva… Niciun moment nu am fost în pericol. știam ce joacă FC Botoșani, i-am închis foarte bine și le-am dat gol și în 10”, a mai spus Vintilă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad