Connect with us

Politica

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Federovici: “În turul doi ambii candidați pornesc pe picior de egalitate” VIDEO

Published

on

Membrii PSD s-au adunat în număr mare la sediul din strada Cuza Vodă și au așteptat primele rezultate ale exit-poll-urilor. Unii erau foarte relaxați în timp ce alții erau mai degrabă îngrijorați că Viorica Dăncilă nu va prinde nici măcar turul doi al alegerilor.

Postul de televiziune la care au urmărit rezultatele la nivel național, au dat-o pe Viorica Dăncilă cu 22,5% iar liderii PSD Botoșani erau siguri că ea va intra în turul doi.

“Ați văzut rezultatul exit-poll-ului dat pe media națională. Suntem în turul doi. Noi vom centraliza și avem încrederea că botoșănenii au dat un vot masiv pentru candidatul PSD. Nu ne rămâne decât să le mulțumim tuturor botoșănenilor care ne-au votat și care nu ne-au votat. Sperăm că au făcut diferența între guvernarea noastră din ultimii trei ani și măsurile de austeritate care s-au anunțat în ultima săptămână. Ne-am fi dorit o prezență mult mai mare la Botoșani. Noi am făcut o campanie extreme de bună. Tot activul nostru dur a făcut o campanile foarte bună în fiecare localitate a județului. Eu cred că în turul doi ambii candidați pornesc pe picior de egalitate”, a declarat Doina Federovici.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad