Connect with us

Administratie

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Cum au votat botoșănenii din mediul rural și ce așteptări au de la viitorul președinte FOTO&VIDEO

Published

on

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Botoșănenii din mediul rural nu au așteptări prea mari de la viitorul președinte al României. Ei vor un președinte care să nu fie conflictual și care să le mărească pensiile și salariile.

În cursa pentru Cotroceni au intrat 14 candidați dar mulți dintre ei nici măcar nu sunt cunoscuți de alegători. Oamenii și-au îndreptat atenția în special asupra candidaților cu șanse de a intra în turul doi. În satele din județul Botoșani, oamenii au venit la urne cu lecția bine învățată. Știau că unii candidați sunt răi și vor să le taie pensiile și salariile în timp ce alți candidați sunt buni și le măresc veniturile. În același timp, tot ei spuneau că au pensii de 700 de lei și abia fac față cheltuielilor.

“Eu sunt mulțumită din cauza Vioricăi Dăncilă. O spus mărim salariile, mărim pensia. Nu-i buget. Ei tot au dat. Cum ăștia spun că e gaură și e nenorocire și de ce nu o lăsat să dea ăștia. Să ne mai mărească pensile că tot îi scump și noi ce facem cu 700 de lei?”, ne-a spus o alegătoare revoltată.

O altă alegătoare așteaptă de la viitorul președinte să-I readucă acasă pe românii plecați la muncă în străinătate.

“Am patru băieți și toți sunt în străinătate. N-am unul. Dacă mor, până ce vin ei mă mănâncă viermii”, ne-a spus femeia.

Alți alegători vor pensii și salarii mai mari iar unii nu își doresc decât liniște în țară.

“Să colaboreze cu toată lumea. Să nu zică: românii mei. Atât vreau să știu, de ce nu e om. El ca președinte, nu trebuia să facă, să dreagă, partidul meu…”, ne-a spus bărbatul.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad