Connect with us

Politica

ALEGERI PREZIDENȚIALE 2019. Aplauze și felicitări la sediul PNL Botoșani. Flutur: “Să demonstrăm românilor că PSD-ul nu mai există” VIDEO

Published

on

Bucurie mare la sediul PNL Botoșani. Liberalii botoșăneni s-au adunat în număr mult mai mare decât la alegerile precedente și au așteptat primele rezultate.

În momentul în care s-au anunțat aceste rezultate, liberalii au început să aplaude și să se felicite. Ceva mai rezervat a fost primarul Cătălin Flutur care așteaptă rezultatele finale și în special rezultatele în municipiul și județul Botoșani.

“Este conform la ceea ce ne așteptam. Știam că domnul Iohannis va fi pe primul loc. Văd că lupta este destul de strânsă pentru locul doi. Exit-poll-ul nu cuprinde și partea de diaspora. Foarte interesant este cine va fi în turul doi alături de domnul Iohannis. Cred că am intrat într-o stare de normalitate. Preferința noastră pentru turul doi este să demonstrăm românilor că PSD-ul nu mai există. Eu sper să se schimbe ceva față de rezultatele istorice din Botoșani”, a spus Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad