Connect with us

Administratie

Primarul Flutur cere o anchetă după pana de curent din această seară: “Pană de curent neplăcută și suspectă”

Published

on

În această seară, o mare parte din municipiul Botoșani a rămas fără energie electrică. S-a întâmplat în prima repriză a meciului FC Botoșani – FC SB dar din fericire au fost pornite generatoarele și jocul a putut continua.

În schimb, zeci de mii de botoșăneni au rămas fără energie electrică. Primarul Cătălin Flutur a reacționat și a cerut o anchetă în această seară se fac ultimele pregătiri pentru alegerile prezidențiale de mâine.

“Îmi exprim nemulțumirea profundă pentru pana de curent care a afectat, în această seară, mai mult de jumătate din oraș.
Încă o dată E-ON se dovedește incapabilă să asigure furnizarea fără sincope a energiei electrice.
De data aceasta, avaria s-a produs în timpul derulării evenimentului sportiv cu cel mai mare impact și cea mai mare cotă de interes din acest an, meciul de fotbal dintre FC Botoșani și FCSB, nepermițându-le miilor de suporteri botoșăneni care nu au prins bilete pe stadion să își urmărească favoriții.
În mod absolut suspect, avaria a coincis și cu intervalul orar în care în secțiile de votare din tot orașul se recepționau buletinele de vot pentru alegerile de mâine.
Personal nu exclud varianta ca avaria din această seară să nu fi fost un accident și le solicit responsabililor E-ON, dar și instituțiilor abilitate să ancheteze acest incident și să furnizeze explicații privind cauzele avariei.
În calitate de primar, îmi cer eu scuze, deși nu am nici cea mai mică vină, pentru disconfortul creat botoșănenilor”, este mesajul transmis de primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad