Connect with us

Administratie

Facilitati pentru elevi la piscina și patinoarul de la Cornișa

Published

on

Copiii cu autism, sindrom down și alte probleme medicale vor avea acces gratuit la piscina interioară a complexului Cornișa. De asemenea, această facilitate este valabilă și pentru gradinițele și școlile din municipiul Botoșani.

Conducerea complexului Cornișa a inițiat un proiect prin care oferă o facilitate tuturor copiilor cu afecțiuni medicale grave. În baza unui program care urmează a fi stabilit, copiii cu sindrom down, cei cu autism dar cei de la grădinițele din municipiul Botoșani vor avea accesul gratuit la piscina interioară a complexului.

De asemenea, Eugen Țurcanu, directorul DSPSA Botoșani, spune că vrea să extindă acest proiect iar copiii să aibă acces gratuit și la patinoarul acoperit. În plus, Eugen Țurcanu a anunțat că din ianuarie vrea să ofere facilități și elevilor de gimnaziu și liceu. El a propus ca elevii să-și facă orele de educație fizică la patinoarul de la Cornișa.

“Am trimis o adresă către cinci ONG-uri care se ocupă de copiii cu autism, sindrom Down și alte probleme medicale grave. I-am invitat să vină gratuit la piscină. De asemeanea, am transmis și grădinițelor invitația de a veni gratuit la piscină, dimineața, în cursul săptămânii. Să fie însoțiți de cadre didactice, să fie asumat și să vină să facă bălăceală la Cornișa. Vom extinde acest program și pentru patinoar, începând cu luna ianuarie. Să vină și să facă ora de educație fizică la patinoar”, a spus Eugen Țurcanu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad