Connect with us

Sport

FC Botoșani – FC SB. Croitoru: „Nu trebuie să ai respect pentru nimeni. Îmi doresc din tot sufletul să câștig”

Published

on

FC Botoșani va întâlni mâine seară pe FC SB, o echipă care nu a mai pierdut de zece etape și care este împinsă de la spate pentru a juca în play-off.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, se așteaptă la un meci mai dificil decât în turul campionatului dar are încredere în jucătorii săi că pot obține toate cele trei puncte.

„Jucăm împotriva celei mai în formă echipe din România, echipa care de zece meciuri nu a pierdut, cu jucători foarte valoroși. Ne dorim să facem un joc bun, să fie un spectacol și cel mai bun să câștige. Cu siguranță va fi un meci deschis. Din punct de vedere moral, sunt la cotele cele mai înalte. Fizic stau bine. Au adunat puncte, au revenit în prima parte a clasamentului. Și eu am fotbaliști extraordinari. Sunt jucători maturi, nu au nici cea mai mică teamă. Când intrăm pe teren sunt 11 contra 11 și nu trebuie să ai respect pentru nimeni”, a spus Marius Croitoru, adăugând:

„Îmi doresc din tot sufletul să câștig. Am făcut-o și știm ce sentimente te încearcă după o victorie cu Steaua. Ne dorim să avem aceleași sentimente ca în meciul din tur. Nu va fi ușor. Datele problemei s-au schimbat. O victorie ar fi foarte importantă”.

În momentul de față, FC SB este pe locul cinci cu 24 de puncte în timp ce FC Botoșani este pe șapte cu 22 de puncte. Cu o victorie în partida de sâmbătă, FC Botoșani ar depăși pe FC SB în clasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad