Connect with us

Sport

Continuă războiul dintre Iftime și Becali: „Mi-a demonstrat că nu este omul religios în care tot postează. Roman este terminat…”

Published

on

Prietenia dintre Valeriu Iftime și Gigi Becali s-a terminat. Patronul clubului FC Botoșani nu mai vrea să audă de Gigi Becali după ce acesta nu i-a permis lui Mihai Roman să joace în partida de sâmbătă seara.

Valeriu Iftime spune că nu se aștepta la o astfel de reacție din partea lui Becali, un om în care a avut încredere și cu care a făcut afaceri până acum.

„Din acest moment eu unul voi schimba foaia cu Gigi Becali, atunci când o să mai vină vorba să facă transferuri de la noi. Gigi Becali mi-a demonstrat că nu este omul religios în care tot postează, atunci când sunt camerele tv asupra lui. Acea imagine este una falsă, total falsă. Dar până la urmă lăsați că este bine să vadă lumea cine este marele om religios! Gigi Becali a uitat cum se ruga de mine să accept transferul lui Roman la FCSB, atunci când îi ardea buza prin cupele europene. Tot, Gigi Becali s-a rugat de mine să îl iau înapoi pe Roman la Botoșani. Am acceptat și atunci, dar și acum. Iar tu ce faci cu mine? Mă tratezi ca pe ultimul partener slab de afaceri din lumea asta? Noroc că ne-am trezit la timp și nu am căzut în capcană. Dacă îl băgam pe Roman riscam să ajungem pe la comisii. Dar, dacă eu vreau, atunci vă asigur că tot ajung cu Gigi Becali pe la comisii, iar eu voi câștiga. Clauza aia este bagată abuziv, iar să vă spun spun sincer că nici nu am crezut că o vor băga în acte. Ei îmi spuseseră ceva, dar nu am crezut că o vor face așa ceva într-un final. Dar așa se întâmplă, atunci când te încrezi în unul și în altul”, a declarat Valeriu Iftime pentru Prosport.

„Roman este terminat de supărare, deoarece Gigi i-a luat dreptul la muncă. Am încercat să rezolvăm amiabil problema. Roman era vreun Messi să îți fie frică de el? De unde atâta răutate? Gigi Becali nu se compară cu Mihai Rotaru de la Craiova. Omul ăla mi l-a dat împrumut pe Roman II, așa cum îl știți voi, dar mi-a spus că pot să fac ce vreau cu el la meciul direct. Îmi schimb, Gigi mi-a demonstrat că este un om care m-a dezamăgit total. Am încercat să discut cu el la telefon și să o rezolvăm frumos. M-a refuzat categoric. A spus că nu îl interesează și nici nu vrea să audă despre acest subiect”, a încheiat supărat Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad