Connect with us

Sport

Roman ratează meciul cu FC SB. Clauză impusă de Becali și REACȚIA LUI IFTIME

Published

on

Marius Croitoru nu îl va putea folosi pe Mihai Roman în meciul de sâmbătă seară împotriva FC SB. În cazul în care Roman ar intra pe teren, FC Botoșani va trebui să-i plătească 100.000 de euro lui Gigi Becali.

Valeriu Iftime a avut o discuție cu Gigi Becali dar acesta a refuzat categoric. Decizia lui Becali l-a enervat pe Valeriu Iftime care se gândește să nu mai vândă niciun jucător la FC SB.

„Cei de la FC SB au pus o condiție când l-am transferat. Dacă joacă cu FC SB, plătesc o mare penalitate. L-am sunat pe domnul Becali și i-am cerut un favor, să joace Mihai Roman în meciul de sâmbătă. Nu a fost de acord. Chiar m-am supărat. Mi-a spus: Nu. Contractul e contract. Mă pune să plătesc 100.000 de euro dacă vreau să joace Mihai Roman. Este o clauză abuzivă dar noi am semnat contractul. Nu am crezut nicio secundă că va refuza. Eu am fost foarte deschis cu ei dar o să fiu de acum mult mai atent când transferăm un jucător la FC SB, dacă vom mai transfera”, a spus Valeriu Iftime care regretă că nu a impus aceeași clauză jucătorilor plecați la FC SB.

Moruțan, Oaidă sau Soiledis au drept de joc în meciul pe care FC SB îl va disputa la Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad