Connect with us

Administratie

Acuzații grave la adresa unui parlamentar PSD

Published

on

Primăria comunei Mihai Eminescu aduce la cunoștință că de curând, în comuna au fost împărțite pliante politice care au drept scop dezinformarea locuitorilor cu privire la investițiile din comună, insinuându-se că ar fi realizate datorită domnului deputat PSD Costel Lupașcu.

Facem precizarea că toate investițiile consemnate în acel material au fost prezentate într-un mod mincinos și neancorat la realitate.

Domnul deputat PSD nu are cunoștință despre tipul investițiilor și surselor de finanțare. Majoritatea investițiilor la care face referire sunt finanțate din fonduri europene prin programul PNDR 2014-2020, în perioada în care dumnealui nu era deputat.

În primul rând, toate investițiile realizate pentru comuna Mihai Eminescu sunt datorate muncii depuse de aparatul de specialitate coordonat de primarul comunei.

Mai mult decât atât, menționează că datorita guvernului din care făcea parte, comuna a realizat investiții, afirmație total greșită!

Realizările pe care el le menționează, în necunoștință de cauză, sunt proiecte finanțate din fonduri europene, iar pentru finanțarea acestora,  nu vedem legătura domnului deputat PSD cu atragerea fondurilor europene.

Referitor la lucrările aferente modernizării și dotării școlilor din comuna Mihai Eminescu, ținem să îi aducem la cunoștință domnului Lupașcu că acestea sunt finalizate, însă dumnealui dacă nu a avut niciodată contact cu administrația locală a comunei, nu are de unde să știe acest fapt.

De necrezut este că în materialul despre care facem vorbire, dl Lupașcu susține ca VA SPRIJINI REALIZAREA SĂLII DE SPORT ÎN COMUNA MIHAI EMINESCU.

Primăria comunei a avut depus încă din anul 2007 la Compania Naționala de Investiții.  Proiectul pentru Realizarea Sălii de sport în comuna Mihai Eminescu, iar în anul 2018 pe o altă măsură de finanțare, dar pentru că nu am avut culoarea politică care trebuia, această investiție nu a primit aprobare.

Pentru realizarea sălilor de sport, au primit finanțare de la bugetul de stat, preferențial doar primăriile ai căror primari sunt din același partid politic ca al domnului Lupașcu.

Astfel, Primăria comunei Mihai Eminescu se arata dezamăgită de afirmațiile mincinoase și de faptul că o persoană care niciodată nu s-a arătat interesată de comună își însușește dezvoltarea acesteia prin realizarea obiectivelor.

Totodată aducem la cunoștință că Primăria are dreptul de a se îndrepta împotriva celor care prin dezinformare/ informare greșită aduc atingere imaginii instituției, pe toate căile legale.

Sursa: Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad