Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoșani: „Ne așteaptă un meci incredibil de greu”

Published

on

FC Botoșani va juca astăzi, de la ora 16.30, în deplasare, împotriva formației FC Voluntari. În tur, botoșănenii s-au impus cu scorul de 4-1 și după cum arată clasamentul sunt favoriți și în partida de astăzi.

Marius Croitoru, antrenorul principal al FC Botoșani, spune că nu va fi un meci ușor chiar dacă FC Voluntari este pe ultimul loc în clasamentul Ligii 1.

„Nu le-am cerut decât atitudine, nu le-am cerut să dea șapte goluri, nu le-am cerut să dribleze cinci adversari. Valoare au dar din păcate suferim pentru că nu au atitudine. Nu cred că își mai permit să intre pe vârfuri. Ne așteaptă un meci incredibil de greu, chiar dacă este echipa de pe ultimul loc. O echipă foarte bună, o echipă care joacă fotbal, un antrenor foarte bun, pe care îl apreciez enorm”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul botoșănean este nemulțumit că echipa primește prea multe goluri din faze fixe și spune că una pregătește în antrenament și alta se întâmplă la jocuri.

„Vorbim ceva și facem alta. Astea sunt lucrurile mele pe care încerc să le rezolv. Când 30 și ceva de minute nu au ajuns la poartă și iau gol dintr-o lovitură liberă de la jumătatea terenului, ce pot să mai…”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad