Connect with us

Evenimente

Volkswagen căutat pentru confiscare, găsit în Vama Stânca

Published

on

Un autoturism marca Volkswagen Passat, care figura în bazele de date ca fiind căutat de autorităţile din Lituania, a fost descoperit de poliţiştii de frontieră din cadrul PTF Stânca.

Potrivit polițiștilor, ieri în jurul orei 02.00, în Punctul de Trecere a Frontierei Stânca s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control necesare trecerii frontierei, un cetăţean, în vârstă de 21 de ani, la volanul unui autoturisim marca Volkswagen Passat, înmatriculat în Lituania.

Existând suspiciuni cu privire la situaţia autoturismului, polițiștii au efectuat verificări suplimentare, în urma cărora au constatat că acesta figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, semnalare introdusă de autoritățile din  Lituania, cu o zi în urmă.

Tânărul le-a spus polițiștilor că a cumpărat autoturismul de la o persoană pe care a cunoscut-o în Lituania, plătind suma de 8.950 de euro. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de tăinuire, iar autoturismul, în valoare de 42.100 de lei, a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad