Connect with us

Sport

Ongenda a fost reprimit la prima echipă: „Singura lui problemă este la cap”

Published

on

Hervin Ongenda a fost reprit în lotul primei echipe dar Marius Croitoru încă este nemulțumit de modul cum se pregătește fotbalistul francez.

După meciul cu Astra, Ongenda a fost trimis să se pregătească la echipa a doua dar Marius Croitoru a revenit asupra deciziei și încă speră că fostul jucător de la PSG va ajuta echipa FC Botoșani.

„Pe Hervin l-am trimis la echipa a doua. Am avut o discuție cu el. Sper să înțeleagă ce i-am explicat. Dumnezeu știe ce are în cap. Am avut o discuție de o oră și ceva cu el. Nu este ușor să ajungi de la PSG la Botoșani. L-am pus pe o traiectorie normală la valoarea pe care o are și din păcate a crezut că singura șansă a lui este acea mare echipă din Serie B. Oamenii din jurul lui l-au dereglat foarte mult, crezând că noi nu ne pricepem la fotbal. Este o afacere din care trebuie să câștige toată lumea, nu numai tu ca fotbalist sau impresar”, a spus Marius Croitoru care a recunoscut că în meciul cu Astra a vrut să-l scoată de pe teren după numai cinci minute.

„La meciul trecut, am vrut să-l scot după cinci minute jucate. Mi-a promis că se va antrena foarte bine și își va schimba atitudinea. Singura lui problemă este la cap. Nu a uitat fotbalul. Dacă datele din antrenament îmi spun că este la un nivel pe care eu îl doresc… Nu este normal ca 80% să se antreneze normal iar doi-trei să nu se antreneze dar să joace. De ce? Că te numești Hervin și ai jucat la PSG? Ai profitat o etapă, două, trei, patru. Vrea să joace la FC Botoșani, trebuie să se pregătească. După ce se pregătește, trebuie să arate și în teren. Eu am încercat să-l sprijin dar el a făcut altceva. Este treaba lui”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad