Connect with us

Sport

Ongenda a fost reprimit la prima echipă: „Singura lui problemă este la cap”

Published

on

Hervin Ongenda a fost reprit în lotul primei echipe dar Marius Croitoru încă este nemulțumit de modul cum se pregătește fotbalistul francez.

După meciul cu Astra, Ongenda a fost trimis să se pregătească la echipa a doua dar Marius Croitoru a revenit asupra deciziei și încă speră că fostul jucător de la PSG va ajuta echipa FC Botoșani.

„Pe Hervin l-am trimis la echipa a doua. Am avut o discuție cu el. Sper să înțeleagă ce i-am explicat. Dumnezeu știe ce are în cap. Am avut o discuție de o oră și ceva cu el. Nu este ușor să ajungi de la PSG la Botoșani. L-am pus pe o traiectorie normală la valoarea pe care o are și din păcate a crezut că singura șansă a lui este acea mare echipă din Serie B. Oamenii din jurul lui l-au dereglat foarte mult, crezând că noi nu ne pricepem la fotbal. Este o afacere din care trebuie să câștige toată lumea, nu numai tu ca fotbalist sau impresar”, a spus Marius Croitoru care a recunoscut că în meciul cu Astra a vrut să-l scoată de pe teren după numai cinci minute.

„La meciul trecut, am vrut să-l scot după cinci minute jucate. Mi-a promis că se va antrena foarte bine și își va schimba atitudinea. Singura lui problemă este la cap. Nu a uitat fotbalul. Dacă datele din antrenament îmi spun că este la un nivel pe care eu îl doresc… Nu este normal ca 80% să se antreneze normal iar doi-trei să nu se antreneze dar să joace. De ce? Că te numești Hervin și ai jucat la PSG? Ai profitat o etapă, două, trei, patru. Vrea să joace la FC Botoșani, trebuie să se pregătească. După ce se pregătește, trebuie să arate și în teren. Eu am încercat să-l sprijin dar el a făcut altceva. Este treaba lui”, a adăugat antrenorul principal al FC Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )