Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Niciodată nu o să mă vedeți pe mine că o să-mi dau demisia. Sunt un luptător”

Published

on

Marius Croitoru a infirmat zvonurile că ar putea demisiona dacă echipa nu reușește să câștige următoarele meciuri. El spune că este mulțumit de ceea ce a realizat până acum la Botoșani, în condițiile în care au venit mulți jucători noi.

După ultimele două jocuri, antrenorul botoșănean a lăsat să se înțeleagă că ar putea pleca dacă nu este dorit la Botoșani. În același timp, el a precizat că are contract pe o perioadă de trei ani cu FC Botoșani și nu intenționează să demisioneze.

„Nu am folosit cuvântul demisie. Am spus că iau în calcul orice, să duc contractul până la capăt. Am contract trei ani. Deocamdată nu am avut niciun fel de problemă. Eu zic că sunt mulțumiți pentru ceea ce se întâmplă la Botoșani. Avem în primul 11, șase-șapte jucători noi. Nu este ușor să faci o echipă în trei-patru luni, să joace așa cum joacă, să avem și rezultate. Nu este ușor să fii cu salariile la zi, primele sunt ok. În ultimile patru etape de campionat avem două victorii, un egal și o înfrângere. Am citit într-un ziar că e criză mare la Botoșani. Nu am câștigat un meci și e criză. Se propun antrenori. Sunt antrenori într-adevăr care se propun sau sunt propuși. Nu am ținut în viața mea de scaun dar niciodată nu o să mă vedeți pe mine că o să-mi dau demisia. Sunt un luptător, eu trebuie să dau direcția și nici prin cap nu mi-a trecut să plec”, a spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad