Connect with us

Administratie

Patinoarul Cornișa a fost redeschis cu o petrecere de Halloween GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

Patinoarul din complexul de agrement Cornișa a fost deschis din această după amiază. Autoritățile locale au decis ca accesul să fie gratuit în prima seară iar angajații complexului s-au îmbrăcat în diferite personaje și i-au așteptat pe cei mici.

Conducerea complexului de agrement Cornișa a luat decizia de a deschide astăzi patinoarul artificial, acesta urmând să funcționeze aproximativ șase luni. Pentru că deschiderea a coincis cu Halloween, o sărbătoare importată de la americani, administratorii complexului au pregătit o surpriză botoșănenilor care au venit să patineze. Mulți copii au venit îmbrăcați în tot felul de personaje și au intrat să testeze gheața de pe patinoarul în timp ce primarul Cătălin Flutur și directorul DSPSA au urmărit de pe margine cum se distrează tinerii.

„Începem sezonul de iarnă făcând mișcare în patinoarul artificial de la Cornișa. Tarifele nu le-am modificat, sunt aceleași de anul trecut. În cursul săptămânii, serile vor fi de la 15.00, 17.00 și 19.00 iar sâmbăta și duminica și când sunt sărbători legale vom avea program de la ora 10.00 și până seara. Așteptăm în număr cât mai mare amatorii de patinaj. În holul patinoarului avem un mic punct de desfacere de alimentație publică”, a spus Eugen Țurcanu.

Reprezentanții DSPSA au decis ca tarifele să rămână la fel ca în iarna trecută. Ca noutate, în incinta  patinoarului a fost deschis un punct în care se comercializează apă, sucuri, cafea și alte produse  alimentare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad