Connect with us

Sport

FC Botoșani părăsește CUPA ROMÂNIEI după un joc foarte slab

Published

on

FC Botoșani a părăsit Cupa României. Echipa antrenată de Marius Croitoru a pierdut în fața formației Academica Clinceni, după un joc foarte slab.

Marius Croitoru a făcut mai multe schimbări în primul 11 și a preferat să mizeze pe jucători precum Hankic, Kolesovs, Ebenhofer sau Andronic care au evoluat foarte puțin în acest sezon.

Jocul botoșănenilor în prima repriză a fost unul modest. Deși au avut o posesie mai bună, elevii lui Croitoru și-au trecut o singură șansă de gol prin Askhovski care a șutat pe lângă poartă din marginea careului. De partea cealaltă, gazdele s-au apărat cu toată echipa în multe momente iar în minutul 34 au reușit să marcheze prin Patriche, după mai multe greșeli în defensiva botoșăneană.

În partea secundă, Croitoru l-a trimis pe teren pe Ofosu, în speranța că va aduce un plus în compartimentul ofensiv dar jocul botoșănenilor a fost în continuare modest. Au mai intrat Câmpanu și Florescu dar FC Botoșani nu a mai reușit să-și creeze ocazii mari la poarta ilfovenilor.

În minutul 84, Holzmann gafează ca la județ iar Nsiah marchează pentru 2-0 și stabilește scorul final. Academica Clinceni se califică în sferturile Cupei României iar FC Botoșani rămâne să se lupte pentru un loc cât mai bun în play-out pentru că este greu de crezut că va reuși să ajungă în play-off.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )