Connect with us

Sport

FC Botoșani părăsește CUPA ROMÂNIEI după un joc foarte slab

Published

on

FC Botoșani a părăsit Cupa României. Echipa antrenată de Marius Croitoru a pierdut în fața formației Academica Clinceni, după un joc foarte slab.

Marius Croitoru a făcut mai multe schimbări în primul 11 și a preferat să mizeze pe jucători precum Hankic, Kolesovs, Ebenhofer sau Andronic care au evoluat foarte puțin în acest sezon.

Jocul botoșănenilor în prima repriză a fost unul modest. Deși au avut o posesie mai bună, elevii lui Croitoru și-au trecut o singură șansă de gol prin Askhovski care a șutat pe lângă poartă din marginea careului. De partea cealaltă, gazdele s-au apărat cu toată echipa în multe momente iar în minutul 34 au reușit să marcheze prin Patriche, după mai multe greșeli în defensiva botoșăneană.

În partea secundă, Croitoru l-a trimis pe teren pe Ofosu, în speranța că va aduce un plus în compartimentul ofensiv dar jocul botoșănenilor a fost în continuare modest. Au mai intrat Câmpanu și Florescu dar FC Botoșani nu a mai reușit să-și creeze ocazii mari la poarta ilfovenilor.

În minutul 84, Holzmann gafează ca la județ iar Nsiah marchează pentru 2-0 și stabilește scorul final. Academica Clinceni se califică în sferturile Cupei României iar FC Botoșani rămâne să se lupte pentru un loc cât mai bun în play-out pentru că este greu de crezut că va reuși să ajungă în play-off.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad