Connect with us

Sport

Croitoru este nemulțumit de arbitraj după eliminarea din Cupa României și spune: „Sunt dispus să plec”

Published

on

FC Botoșani a părăsit Cupa României, fiind eliminată de Academica Clinceni. Jucătorii botoșăneni au făcut un joc slab și au avut puține șanse de a marca iar victoria ilfovenilor a fost una meritată.

La final, Marius Croitoru s-a arătat mulțumit de jocul din prima repriză dar nu și de arbitraj.

”De mers a mers, nu au vrut alţii să meargă. Prima repriză cred că nici nu au ajuns la poartă. Ăsta e fotbalul. Am dominat prima repriză şi iau gol dintr-un fault… numai marţienii puteau să vadă faultul ăla. Practic, nu au ajuns la poartă şi să-mi dea un fault care nici nu a fost. Nu l-a atins! Iau gol din faza aia. Cum să fiu mulţumit? În repriza a doua s-a simţit la mijloc că am avut jucători care au jucat 90 de minute cu Astra, un meci intens, cu încărcătura. Nu am mai putut să ţin mijlocul cum am dorit. În cazul în care nu convine cuiva, nu-i niciun fel de problemă”, a spus Marius Croitoru.

Tehnicianul botoșănean a lăsat de înțeles că ar putea pleca deoarece rezultatele nu sunt pe măsura așteptărilor.

„Bineînţeles că sunt dispus să plec. Când lucrurile nu merg la o echipă e normal ca antrenorul să plece, nu jucătorii. Nu am avut niciun obiectiv. Singurul a fost să fac echipa să joace un fotbal furmos, plăcut. Normal că sunt muţumit. Echipa joacă un fotbal frumos, am jucători la naţionala de tineret, am jucători pe care i-am vândut în acest an. În patru luni, de când sunt antrenor, consider că sunt OK. Dacă nu câştig în campionat, nu câştigi în Cupă, pierzi două meciuri, înseamnă că se întâmplă ceva”, a declarat Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad