Connect with us

Politica

Viorel Cataramă negociază cumpărarea clubului Dinamo

Published

on

Formaţia din Ştefan cel Mare ar putea avea un nou patron în perioada imediat următoare. Viorel Cataramă a făcut o ofertă pentru a cumpăra clubul Dinamo. Omul de afaceri susţine că are o garanţie bancară pentru ca semnarea actelor să se facă rapid.

Primul care e gata să preia formaţia alb-roşie de la Negoiţă, în termenii anunţaţi oficial în conferinţa de presă, este Viorel Cataramă. ProSport a discutat cu milionarul şi a aflat planurile acestuia de viitor.

Am văzut oferta. I-am trimis că vreau să cumpăr 50,1 %. Am pregătit o garanţie bancară de 500.000 de euro. Nu îl forţez pe domnul Negoiţă. Am făcut act de declaraţia oficială a dumnealui. Am citit în ProSport afirmaţiile şi am făcut direct către dumnealui, prin intermediul Facebook.

Este o ofertă foarte tentantă şi cred că este o afacere foarte bună. Sunt om de afaceri. Deocamdată am pregătită acea garanţie pentru semnarea contractului în acele condiţii anunţate.

O să facem un audit pentru a vedea exact ce cumpărăm. Afacerea pare foarte rentabilă. Nu ştiu ce este în interiorul clubului, nu ştiu ce va spune auditul, dar nu cred că datele vor fi de natură fundamentală să schimbe soarta unor negocieri”, a declarat Viorel Cataramă, în exclusivitate, pentru ProSport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad