Connect with us

Politica

Un primar botoșănean îi bate obrazul senatorului Șoptică: „Nu trebuie să uităm să fim oameni!”

Published

on

Timp de trei ani, cât PSD a fost la guvernare, senatorul Costel Șoptică a mimat opoziția. După ce Guvernul Dăncilă a căzut iar liberalii se pegătesc să preia puterea, Șoptică a prins glas și chiar a început să meargă prin județ.

Într-o postare pe contul personal de facebook, Costel Romanescu, primarul comunei Păltiniș, i-a adus aminte cum a ajuns parlamentar și i-a recomandat să fie om.

„Puterea unui președinte de partid este oferită de cetățenii care i-au acordat încredere la momentul respectiv! Este bine știut faptul că dl presedinte PNL Botosani, senatorul Costel Șoptică, a fost inițiat într-ale politicii de către dl. Florin Țurcanu. In acea perioada, am colaborat bine împreună, eu fiind reprezentantul zonei Darabani, responsabil astfel, de întregul colegiu. Faptul că, între timp, lucrurile au luat o altă întorsătură, în sensul că dl. senator răspunde momentan de zona sus menționată, nu îi oferă dreptul de a se hazarda cu anumite vorbe pe la colțuri, vorbe ce au drept scop denigrarea mea!
De asemenea, este bine știut faptul că, printre alții, eu am avut un rol decisiv în susținerea dl senator, ajutandu-l sa crească, să ajungă acolo unde și-a dorit! Este de neînțeles că, dacă dumnealui nu consideră că este cazul de recunoștință, măcar ar putea să aibă decența de a nu mă vorbi în stânga și în dreapta!

Cu toate că ritmul alert în care se desfășoară evenimentele din viața fiecăruia, multitudinea sarcinilor favorizează apariția stresului, și presiunea generată de competiția din viața profesională ne acaparează, susțin vehement faptul că nu trebuie să uităm mai presus de toate, să fim oameni!

Orice om are dreptul de a-și dori un viitor cu un parcurs în ascendență. Judecând după un asemenea raționament, oricine dorește să îsi asume și consideră că are abilitățile necesare intrării în cursă, are dreptul de a aspira la o funcție mai mare”, este mesajul postat de Romanescu.

Costel Romanescu a fost exclus din PNL după alegerile europarlamentare, chiar dacă este unul dintre cei mai vechi primari și care a adus multe voturi liberalilor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad