Connect with us

Sport

Marius Croitoru: „Dacă nu sunt mulțumiți de rezultate, eu sunt primul care plec”

Published

on

Antrenorul principal al FC Botoșani a lăsat de înțeles că ar putea pleca în cazul în care cei din conducerea clubului nu sunt mulțumiți de rezultatele echipei.

Marius Croitoru este deranjat de faptul că la tribuna 1 sunt câțiva spectatori care îl înjură la fiecare meci și că oficialii clubului nu iau niciun fel de măsuri.

„Eu nu țin de scaun, nu am ținut în viața mea. Nici ca fotbalist nu am stat pentru bani. Unde nu am fost apreciat și nu am jucat, am lăsat pe alții și am plecat. Așa va fi și viața mea de antrenor. Dacă nu sunt mulțumiți de rezultate, eu sunt primul care plec. Am văzut că sunt doi-trei oameni prin tribună care sunt special puși. Nu se pune problema ca eu să stau aici pentru ceva. O fac din plăcere, iubesc ceea ce fac. Nu am absolut nimic de câștigat decât fotbal”, a spus Marius Croitoru după meciul cu Astra.

Cu Croitoru pe bancă, FC Botoșani a acumulat 19 puncte în 14 etape, este pe locul opt în clasament, are 22 de goluri marcate și 20 primite și s-a calificat în optimile Cupei României după ce a eliminat pe CFR Cluj.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad