Connect with us

Administratie

Deputatul Cristian Achiței anunță că proiectul de reabilitare a drumului Botoșani – Tg. Frumos nu va fi blocat: “Modernizarea acestui drum rămâne principalul obiectiv al mandatului meu”

Published

on

Proiectul de modernizare a drumului Botoșani – Tg. Frumos nu va fi blocat. Asta spune deputatul PNL Cristian Achiței care a mai precizat că se va implica în continuare în susținerea acestui proiect.

În programul de guvernare al PNL, la capitolul Transporturi, nu apare drumul Botoșani – Tg. Frumos. Parlamentarul botoșănean spune că acest obiectiv este inclus în capitolul “investiții în continuare” și că nu există riscul ca proiectul să fie blocat.

“Fără îndoială, anumite declarații publice sau scrisori trebuie privite în context electoral. Modernizarea DN 28B Tg. Frumos-Botoșani, ca obiectiv strategic prioritar pentru județul Botoșani, este cuprinsă în programul de guvernare al PNL la cap. VI, punctul II.2: “Se va realiza accelerarea implementării și finalizarea investițiilor în continuare”.

Modernizarea DN 28B este o investiție în continuare, cu fișă de buget în anexa 3/24 – Ministerul Transporturilor, din Legea Bugetului de Stat pe anul 2019. Deci orice speculații cum că finanțarea modernizării DN 28B Tg. Frumos-Botoșani nu va mai exista sunt nerealiste.

Aștept cu interes finalizarea licitației de proiectare și execuție și vă asigur că modernizarea acestui drum rămâne principalul obiectiv al mandatului meu, pentru care mă voi bate până la capăt”, a precizat deputatul Cristian Achiței.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad