Connect with us

Sport

FC Botoșani – Astra 1-2 Budescu și Alibec au făcut diferența GALERIE FOTO

Published

on

FC Botoșani și Astra se întâlnesc în această după amiază pe Municipal, în a 14-a etapă a Ligii I. În tur, cele două echipe au remizat la Giurgiu, scor 2-2.

FC Botoșani a început în atac și a avut o primă ocazie de gol în minutul 2, prin Keita. Roman și Cascini șutează din marginea careului dar David Lazar nu are probleme. Prima ocazie a oaspeților a venit în minutul 20 când Haruț îl scapă din marcaj pe V. Gheorghe, acesta șutează din interiorul careului dar Pap respinge.

În minutul 25, Budescu bate foarte bine o lovitură liberă din colțul careului dar Pap respinge de lângă bară. Două minute mai târziu, Alibec ratează o mare ocazie din careul mic.

FC  Botoșani revine în ofensivă, Keita șutează de la 12 metri dar mingea lovește bara. După 45 de minute, scorul este egal, 0-0.

Repriza secundă începe cu o mare ocazie a botoșănenilor prin Keita după care Enriko Papa a reluat cu capul din careul mic dar nu a reușit să trimită pe poartă. În minutul, Alibec îl depășește ușor pe Moescu, îi pasează lui Budescu care deschide scorul.

Roman execută bine o lovitură liberă de la peste 20 de metri dar David Lazar respinge de sub bară. În minutul 69, Alibec majorează scorul după o acțiune în viteză.

Roman are șansa de a marca, șutează la colțul lung dar mingea pe lângă poartă. În minutul 83, Ashkovski șutează din marginea careului și îl învinge pe Lazar.

Rodriguez este aproape de egalare în minutul 90 dar mingea trece puțin pe lângă poartă. Oaspeții au tras de timp de o manieră nesimțită pe finalul jocului dar arbitrul Sebastian Colțescu nu le-a acordat nici măcar un cartonaș galben. Partida s-a încheiat cu victoria formației Astra care depășește pe FC Botoșani în clasament.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad