Connect with us

Administratie

Recomandările jandarmilor înaintea meciului FC Botosani – Astra

Published

on

Duminică 27 octombrie, începând cu ora 17:30, pe Stadionul Municipal din localitatea Botoşani este programată partida de fotbal dintre echipele F.C. BOTOŞANI – ASTRA GIURGIU, contând pentru prima etapă din returul campionatului Ligii 1 Betano.

Gruparea de Jandarmi Mobilă Bacău, va asigura în sistem integrat, măsurile specifice de protecţie a participanţilor la această partidă de fotbal în cooperare cu Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Botoşani, Inspectoratul de Poliţie Botoşani, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Botoşani şi Poliţia Locală a municipiului Botoşani.

RECOMANDĂM SPECTATORILOR

Pentru evitarea disconfortului şi aglomerărilor de persoane, este de preferat ca prezentarea la stadion să se facă din timp având în vedere faptul că accesul va fi permis începând cu ora 15:30.

Pentru buna desfăşurare a acestei partide de fotbal cetăţenii trebuie să respecte măsurile stabilite de organizatori şi forţele de ordine, pe traseele de deplasare, în apropierea şi în interiorul bazei sportive.

La solicitarea forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţã, spectatorii au obligaţia de a prezenta documentele de acces şi actele de identitate, şi după caz materialele de recuzită vizuală pentru evenimentul sportiv aflate asupra lor.

Sunt interzise:

accesul persoanelor cărora le-a fost interzisă intrarea la asemenea genuri de manifestări, al persoanelor care se află în stare vădită de ebrietate sau se află, în mod evident, sub influenţa substanţelor halucinogene, al persoanelor care au asupra lor băuturi alcoolice, arme şi muniţii de orice fel, făclii, torţe, artificii, petarde, materiale explozive, incendiare sau fumigene, dispozitive pentru şocuri electrice, substanţe toxice, halucinogene, iritant lacrimogene ori paralizante, recipiente, corpuri contondente, cuţite, pumnale, şişuri, castete ori alte asemenea obiecte fabricate sau confecţionate anume pentru tăiere, împungere ori lovire, precum şi al persoanelor care au asupra lor mijloace de publicitate vizuală prin care se transmit mesaje  cu conţinut obscen sau care incită la denigrarea ţării, la xenofobie, la ură naţională, rasială, de clasă ori religioasă, la discriminări de orice fel şi la violenţă, indiferent pe ce suport ar fi inscripţionate.

Solicităm spectatorilor să manifeste înţelegere faţă de măsurile de ordine impuse întrucât acestea sunt pentru siguranţa lor iar cu această ocazie le mulţumim pentru încrederea cu care au apelat la noi de fiecare dată când a fost necesar.

Comunicat de presă

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad