Connect with us

Administratie

23 de milioane de lei pentru întreținerea străzilor din Botoșani. Cine va lua acești bani

Published

on

La începutul acestei săptămâni a fost semnat contractul pentru întreținerea și reparația străzilor din municipiul Botoșani. Contractul se întinde pe o perioadă de patru ani și are o valoare de 23 milioane de lei.

Primăria municipiului Botoșani a organizat o licitație pentru desemnarea firmei care se va ocupa de întreținerea străzilor, în următorii patru ani. Patru firme s-au arătat interesate dar una singură a depus oferta și a participat la licitație. Fiind o singură firmă, nu a mai fost cazul de contestații și alte termene care să întârzie procedura. În cursul zilei de luni, reprezentanții primăriei au semnat noul contract de întreținere a străzilor din municipiul Botoșani.

„A fost semnat acordul cadru pe patru ani, de întreținere-reparații străzi. A fost o procedură lungă și greoaie până când s-a desemnat un câștigător. La licitație s-au înscris patru societăți. Oferta a fost depusă doar de societatea Conrec SA. În urma analizei foarte riguroase a documentației de către comisia de licitație, s-a stabilit că dumnealor respectă toate condițiile și au fost desemnați câștigători. Contractul a fost semnat în cursul zilei de luni. Valoarea contractului este de 23 milioane de lei, cu tot cu TVA”, a spus viceprimarul Marian Murariu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad