Connect with us

Politica

Reacția deputatului Cristian Achiței după vizita liderilor PSD la Botoșani: „Nu aveți strop de jenă”

Published

on

Deputatul Cristian Achieței a reacționat după vizita la Botoșani a premierului demis Viorica Dăncilă și a altor miniștri demiși. Parlamentarul liberal consideră că este rușinos ceea ce au făcut social democrații și candidatul acestora pentru funcția de președinte al României.

Redăm mesajul postat de deputatul Cristian Achiței:

Botoșănenii au trăit marți un spectacol public sinistru și ridicol în același timp, pus în scenă de pesediști cu ocazia vizitei celui mai incompetent prim-ministru din istoria României, Viorica Dăncilă.

Este penibil, tovarăși pesediști, să vă plimbați cu nesimțire candidatul printr-un oraș și printr-un județ pentru care nu ați făcut absolut nimic (celebrul NIMIC care vă caracterizează!) timp de trei ani, cât ați fost la guvernare, bătându-vă joc de speranțele legitime ale oamenilor.

Este rușinos, tovarăși pesediști, să trebuiască să o duceți pe Viorica, mult iubitul și stimatul vostru conducător, la Spitalul Județean (reabilitat de liberali, în mandatul trecut) sau pe Pietonalul Unirii (reabilitat și amenajat de un primar liberal), din lipsă de obiective pe care să își fi pus amprenta de-a lungul timpului vreunul de-al vostru.

Este ridicol, tovarăși pesediști, să îl afișați pe ex-ministrul cormoranilor de piscină în Piața Centrală, spunând fel de fel de bazaconii cu pumnul ridicat deasupra capului, ca în pozele cele mai odioase din manualele de istorie a partidului din care vă trageți cu toții, PCR.

Este de-a dreptul comic, tovarăși pesediști, să le promiteți românilor, prin vocea tovarășului Budăi, celebra sută de lei a lui Ceaușescu, ca ultimă și iluzorie momeală înaintea sfârșitului la care acest popor îl condamnase deja pe dictator, la fel cum vă condamnă acum și pe voi, urmașii lui.

Chiar dacă nu aveți strop de jenă pentru minciunile aruncate în urechile botoșănenilor ani la rând, chiar dacă sunteți disperați să vă salvați corabia găurită de la binemeritata scufundare, e timpul să vă opriți! Gata! Ajunge! Ne-am lămurit cu voi! Știm ce puteți: NIMIC!

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad© 2017 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )