Connect with us

Sport

PERFORMANȚĂ. Au participat cu 15 sportivi și au obținut 10 medalii

Published

on

LPS Botoșani continuă să domine competițiile de lupte de pe plan național și să obțină rezultate foarte bune. La finala Campionatului Național Individual de Lupte, categoriile juniori U11 (vȃrsta 9-11 ani ) și juniori U13 (vȃrsta 12-13 ani), au participat peste 530 de sportivi de la cluburile din țară.

La această competiție, Liceul cu Program Sportiv Boțoșani a participat cu un număr de 15 sportivi, din care 10 au urcat pe podiumul de premiere. Cel mai bun rezultat a fost obținut de Ionuț Octavian Cozma (U11), la categoria 32 de kilograme. Sportivul botoșănean a cucerit medalia de aur devenind pentru prima data campion național.

La categoria de vȃrstă U13, LPS Botoșani a obținut numai puțin de nouă medalii. Alin Olariu (32 kg), Alexandru Țăpoi (46 kg), Alin Ștefan (66 kg) și Alexandru Oancea (72 kg) și-au trecut în palmares câte o medalie de argint în timp ce Alexandru Ghețău (32 kg), George Apației (50 kg), Sebastian Hrițcu (55 kg), Roberto Lupașcu (66 kg) și Narcis Rău (100 kg) au obținut câte o medalie de bronz.

La finalul competiției, cȃnd s-a ȋntocmit clasamentul pe cluburi, din cele 36 de cluburi participante, Liceului cu Program Sportiv Botoșani s-a situat pe locul I, cu un total de 149 de puncte, urmat la mare distanță, de Clubul Sportiv Steaua București – 85 de puncte și L.P.S. Pitește cu 70 de puncte. Sportivii botoșăneni au fost pregătiți de profesorii Victor Baciu, Dan Iacob și Sandu Andei Drăguțu.

„Acest rezultat extrem de onorant dovedește că ȋn cadrul L.P.S. Botoșani, viitorul acestui  sport este  asigurat, că se muncește serios, profesionist, iar luptele sunt pe drumul cel bun”, a precizat Victor Baciu, antrenor LPS Botoșani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad