Connect with us

Evenimente

Anchetat în urma unui apel 112. Avea alcoolemia de 1,00 mg/l

Published

on

La data de 22.10.2019, poliţiştii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Hlipiceni au fost sesizaţi prin SNUAU 112 de către o femeie de 30 de ani, din localitatea Călăraşi, cu privire la faptul că soţul său, de 37 de ani, a apelat-o telefonic şi i-a spus că se află într-un loc necunoscut, împotriva voinţei sale.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit faptul aspectele sesizate nu se confirmă, fiind stabilită următoarea situaţie de fapt: bărbatul de 37 de ani, după ce a consumat băuturi alcoolice împreună cu un consătean de 35 de ani, într-un bar de pe raza localităţii Călăraşi, a fost rugat de acesta din urmă, să-l conducă acasă cu autoturismul. Ulterior cei doi s-au deplasat într-o localitate din judeţul Iaşi, unde bărbatul de 35 de ani a părăsit autoturismul, l-a asigurat, lăsându-l în interior pe bărbatul de 37 de ani.
După aproximativ două ore, bărbatul de 35 de ani a revenit la autoturism şi i-a înmânat persoanei vătămate cheia, persoana în cauză deplasându-se spre localitatea de domiciliu, unde a fost interceptat de către poliţişti.
Bărbatul de 37 de ani a fost testat cu aparatul alcooltest, valoarea rezultată fiind de 1,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta refuzând recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Acesta a declarat organelor de poliţie că bărbatul de 35 de ani nu a exercitat ameninţări sau acte de violenţă asupra acestuia.
Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de refuz de recoltare de mostre biologice de sânge.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad