Connect with us

Sport

20 de medalii cucerite de botoșăneni la “Transilvania Taekwondo Open”

Published

on

Săptămâna trecută, a avut loc la Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca turneul “Transilvania Taekwondo Open” la Taekwondo WT, la proba Kyorugi(Luptă – Proba olimpică).

La această desfășurare sportivă au participat peste 250 de sportivi legitimați la 20 cluburi de profil, afiliate la Federația Română de Taekwondo WT.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club și secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani au participat la acest turneu cu un lot puternic, format din 20 de sportivi și 4 tehnicieni.

Aceștia au obținut 20 de medalii din care 5 medalii de aur, 7 medalii de argint și 8 medalii de bronz, după cum urmează:

Medaliații de la acest turneu național sunt următorii:

LOCUL 1: Octavian BUDACĂ, Bianca COSTIC, Gabriel AGHIȚOAIE, Florin RACLEȘ și Robert Anuță.

LOCUL 2: Cristian SENCIUC, Ana SĂNĂUȚANU, Beatrice BOSTAN, Iosua PAVĂL, Antonio FLOREA, Richard CHELARIU și Petrică BURLACU.

LOCUL 3: Gabriel DÎRVARIU, Mario TOFAN, Sebastian AMARIEI, Nectarie CÎNTEC, Sara CHIRIEAC, Alexandru FUSA, Liviu FLOREA și Sabina BURSUC.

Această deplasare a fost realizată cu sprijinul Clubului Sportiv Botoșani, a Farmaciei Anca se susține deplasarea sportivilor aflați în cadrul Direcției pentru Protecția Copilului și nu în ultimul rând cu sprijinul părinților sportivilor.

„Sunt rezultate foarte bune, făcând parte din perioada de pregătire pentru Cupa României. Sunt mândru că putem aduce rezultate notabile județelor Botoșani și Suceava prin acești sportivi deosebiți. Urmează ediția a XX-a a Cupei României în municipiul Iași unde ne dorim obținerea unui număr mare de medalii de aur, deoarece sportivii noștri au această capacitate”, a declarat președintele-antrenor al Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, dar și antrenorul secției de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, Denis-Paul MATEI – Centură neagră 4 DAN.

Asociația Brilliant Taekwondo Sporting Club are în prezent 3 grupe în municipiul Botoșani, 1 grupă în comuna Dumbrăveni (județul Suceava) și 1 în comuna Hănești (județul Botoșani).

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad