Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani 0-3. Spectacol pe teren, bătaie în tribune FOTO&VIDEO

Published

on

FC Botoșani a învins la scor de neprezentare pe Poli Iași, într-un meci jucat pe Municipal și în care echipa lui Teja a fost gazdă.

FC Botoșani a dominat startul partidei și în minutul 13 Mihai Roman a avut prima șansă de gol dar a fost blocat de Târnovanu. Două minute mai târziu, argentinianul Cascini șutează din marginea careului dar goalkeeperul ieșean prinde fără probleme.

Roman are încă o șansă de gol în minutul 28 dar mingea este deviată în corner.

Meciul a fost întrerupt. Huliganii din galeria de la Iași au sărit la bătaie la suporterii botoșăneni. Pe stadion au intervenit jandarmii și a evacuat galeria Iașiului. Meciul a fost reluat după câteva minute.

În minutul 42, Keita este faultat în careu iar Andrei Chivulete dictează penalty pentru FC Botoșani. Două minute mai târziu, Rodriguez execută de la punctul cu var.

Repriza secundă a început cu o mare ocazie a lui Mihai Roman care a rămas singur cu portarul advers dar ratat.  Replica Iașiului vine imediat, Andrei Radu șutează la colțul scurt dar Pap scoate cu piciorul.

Papa șutează de la 20 de metri dar portarul ieșean respinge în corner. În minutul 53, Roman majorează scorul după o fază spectaculoasă făcută de Keita.

FC Botoșani rămâne în ofensivă iar în minutul 68 Ofosu scapă spre poartă și marchează pentru 3-0. Ieșenii sunt resemnați și așteaptă finalul meciului în timp ce botoșănenii nu mai forțează.

Rodriguez șutează de la 25 de metri, mingea este deviată iar Târnovanu scoate de sub bară. Partida s-a încheiat cu victoria botoșănenilor care acumulează 19 puncte și sunt la egalitate cu Astra.

*Scandal înaintea meciului. Cei de la Poli Iași au vândut bilete pe niște rânduri care nu există pe stadionul din Botoșani. “Dau bani și stau în picioare”, a strigat unul dintre suporteri. Acești spectatori au plătit 40 de lei pentru un bilet.

*Conducătorii clubului Poli Iași au pus 40 de lei biletul la tribune ca să vină cât mai puțini suporteri botoșăneni

 

 

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad