Connect with us

Sport

Meci cu scandal în Liga 4. Patronul de la Darabani a vrut să scoată echipa de pe teren și amenință că o retrage din campionat FOTO&VIDEO

Published

on

Echipele de pe primele două locuri în Liga a 4-a s-au întâlnit astăzi pe terenul Mecanex, în cel mai important meci al etapei a X-a. Liderul Independentul Darabani și CS Dante Botoșani, echipa de pe locul doi, erau la egalitate de puncte înaintea derby-ului, cu câte 24 de puncte.

Dărăbănenii au venit cu suporteri la Botoșani și erau foarte optimiști că vor reuși să obțină un rezultat pozitiv împotriva echipei antrenate de Vespazian Colban. Socoteala de la Darabani nu s-a potrivit cu cea de la Botoșani. Colban a deschis scorul în debutul meciului și spiritele s-au încins, oaspeții acuzând că a fost ofsaid de cel puțin jumătate de metru. În minutul 27, arbitrul Denis Crețu a dictat penalty pentru Dante, Pălimaru a marcat pentru 2-0 iar Dan Tîrniceru, patronul echipei Independentul Darabani, a vrut să scoată echipa de pe teren, acuzând maniera de arbitraj. În partea secundă, ambele echipe au avut câteva ocazii de a marca dar scorul a rămas nemodificat până în prelungiri când Petraru a marcat pentru 3-0.

Imediat după finalul partidei, Dan Târniceru a spus că nu mai acceptă să fie furat de arbitrii și că retrage echipa din campionat. În timp ce arbitrul Denis Crețu stătea în portbagajul mașinii și scria foaia de joc, jucătorii și membrii staff-ului de la Darabani au mers să-i reproșeze mai multe faze de joc. A urmat un schimb de replici între arbitrul Denis Crețu și cei de la Independentul Darabani care l-au acuzat că a favorizat echipa din Botoșani.

Partida a fost arbitrată de Denis Crețu (Liga3) iar asistenți au fost Cătălin Brânză și Florian Vișan (ambii Liga 2).

Distribuie pe:
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad