Connect with us

Sport

CSM Botoșani a învins în deplasare pe CSU Târgoviște cu 57-28

Published

on

CSM Botoșani continuă parcursul bun din acest sezon și rămâne neînvinsă. Echipa antrenată de Radu Roșu a învins în deplasare pe CSU Târgoviște cu scorul de 57-28.

Pentru CSM Botoșani au marcat:

CSM Botoșani: Dumitrache Gabriel (1), Șoldănescu Bogdan (1), Ciobanu Vlăduț (1), Lesniuc Răzvan (2), Stoian George (2), Ciubotariu Florin (3), Lazoreac Vlăduț (3), Lazurcă Andrei (4), Sireteanu Petru (4), Lascovici Ștefan (7), Dumitrache Ștefan (8), Bidașcă Cosmin (10), Cristian Adomnicăi (11).

Radu Roșu, antrenor CSM Botoșani: “Victoria este una așteptată. Am jucat bine, sunt mulțumit. Mi-aș fi dorit ca diferența sa fie mai mare, dar nu a fost sa fie. Nu am cum sa nu fiu nemulțumit, sunt 30 de goluri diferență, aproape. Mă bucur pentru Răzvan (Lesniuc Răzvan, 16 ani, primele 2 goluri). E un băiat care merită. Azi nu a jucat pe poziția sa, dar a făcut un meci bun”.

Cătălin Stoleru, președinte CSM Botoșani: “Rezultatul este unul corect, daca în prima repriză a existat un oarecare echilibru, până prin minutul 15, după ne-am dat drumul la joc și am câștigat. Aș putea spune că am răzbunat fotbalul. Nu e o rivalitate. Răzvan e un jucător de mare viitor. Sunt mulțumit de parcursul echipei din acest “mini-tur”, sper sa obținem 12 puncte și calificarea în turul doi al cupei, până în iarnă”.

Răzvan Lesniuc, jucător CSM Botoșani: “Sunt foarte fericit, am fost entuziasmat de când am plecat din Botoșani. Ma antrenez foarte bine. Sper sa prind cât mai multe minute.”

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad