Connect with us

Sport

Problemele lui Ongenda continuă: „Este de nerecunoscut”

Published

on

Francezul Hervin Ongenda este departe de forma arătată la începutul sezonului și nici nu sunt șanse prea mari să redevină un jucător util pentru FC Botoșani.

Antrenorul Marius Croitoru a vorbit despre situația lui Ongenda și a spus că nu este mulțumit de modul cum se pregătește și cum joacă fostul fotbalist de la PSG.

„Ongenda a fost dat peste cap. În primele cinci-șase etape a fost un jucător incredibil. Este de nerecunoscut față de ce a jucat în primele cinci-șase etape. Oamenii care îi gestionează interesele au crezut că prin presiunile pe care le fac asupra noastră și asupra lui, îi fac bine. Atâta timp cât nu ești un jucător matur, calculat și să-ți vezi interesul, ai de suferit. Avem și noi de suferit pentru că nu ne putem baza pe un Ongenda sută la sută. Dacă eu nu sunt mulțumit de ceea ce arată Ongenda, cei care l-au urmărit până acum, nu cred că o să-l mai urmărească”, a spus Marius Croitoru.

Cu toate acestea, Ongenda este în continuare folosit în meciurile de campionat, chiar dacă are evoluții slabe și nici nu a acceptat să-și prelungească înțelegerea cu FC Botoșani.

„La Botoșani nu se face cum se face la alte cluburi. Aici, nu numai Marius Croitoru ci toți antrenorii care au fost, au fost singurii care și-au alcătuit lotul și și-au făcut echipele”, a mai spus Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad