Connect with us

Sport

Poli Iași – FC Botoșani. Oaspeți la ei acasă. Croitoru: „Ne vom schimba în vestiarul oaspeților”

Published

on

Derby inedit al Moldovei. Poli Iași va fi gazdă pe Municipalul din Botoșani în partida de luni seară iar echipa antrenată de Marius Croitoru va fi oaspete.

Marius Croitoru spune că nu va pregăti meciul cu Poli Iași ca fiind unul în deplasare. Chiar dacă elevii săi se vor schimba în vestiarul oaspeților, el va avea aceeași abordare ca la meciurile de pe teren propriu.

„Joc acasă și îl pregătesc ca acasă. Ne vom schimba în vestiarul oaspeților. Ei sunt cei care se ocupă de organizarea meciului. Mă aștept să vină foarte multă lume dar în același timp îmi doresc ca toți cei care vin să încurajeze jucătorii. Să înțeleagă că acești băieți minunați au nevoie de încurajări. Nu suntem perfecți, au și ei momente și momente dar lumea trebuie să înțeleagă că doar împreună putem reuși”, a spus Marius Croitoru.

Antrenorul botoșănean se așteaptă la un meci greu luni seară și spune că punctele sunt foarte importante.

„Îmi doresc să fie cum au fost ultimele jocuri, cu victorie clară a Botoșaniului. Va fi un meci dificil pentru că este o echipă bună, din partea superioară a clasamentului, o echipă bine așezată, care stă foarte bine în teren. Au jucători cu experiență și jucători tineri, un antrenor foarte bun. Au demonstrat locul în clasament este meritat. Derby este doar pe teren. Nu avem orgolii, îi respectăm pe cei de la Iași. Cu siguranță și ei ne apreciază pentru ceea ce am făcut de când am intrat în Liga 1. I-am ajutat când au avut nevoie și probabil dacă vom avea și noi nevoie, vor face și ei la fel”, a mai spus Marius Croitoru.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad