Connect with us

Politica

Candidatul susținut de două partide a ajuns astăzi la Botoșani FOTO&VIDEO

Published

on

Mircea Diaconu, candidatul independent, susținut de ALDE și Pro România, a ajuns astăzi la Botoșani. El a mers pe Pietonalul Unirii, în zona muzeului, unde s-a întâlnit cu membrii celor două partide și a stat de vorbă cu trecătorii.

Deși beneficiază de susținerea a două partide, Diaconu nu a venit însoțit de liderii ALDE și Pro Romania și susține nici nu își dorește. El a menționat că nu intenționează să se înscrie într-un partid ci vrea să rămână independent.

”Am intrat în cursă pentru că speram ca de multă vreme niște lucruri să le spună și să le facă alții. Dar toată lumea joacă greșit, candidează pe logica ”eu, partidul meu”, ”eu, guvernul meu”. Rolul real al președintelui rămâne neîngrijit de 30 de ani, și el trebuie să fie  nepartizan, el trebuie să facă punte între părți, cineva trebuie să reprezinte cetățeanul în raport cu statul. Aceste vorbe nu se spun, am ieșit eu să le spun, să le explic, să le semnalez, rezultanta poate să fie alegerea în funcția respectivă, dar nu asta este ținta mea, pentru că ținta mea este să mă fac înțeles, alegerea în funcție ar fi o consecință”, a declarat Mircea Diaconu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad