Connect with us

Administratie

Primăria Botoșani a primit undă verde de Biserica Ortodoxă în privința cimitirelor. VEZI ce se va întâmpla

Published

on

Biserica Ortodoxă Română a transmis un răspuns la o solicitare a Primăriei municipiului Botoșani în ceea ce privește cimitirele.

În urma acestui răspuns, primarul Cătălin Flutur a decis să supună din nou spre aprobare în Consiliul Local a regulamentului de funcționare a cimitirelor.

„Este foarte adevărat că nu mai sunt locuri de veci. Noi am găsit o soluție de avarie pentru 600, 800. De a găsi aceste locuri de veci în cimitirele existente, vorbim de acele locuri de veci care nu sunt concesionate, sunt foarte vechi, nu sunt îngrijite. Am mai vorbit despre acest lucru dar regulamentul a fost blocat de domnul Tincu, care a spus că nu este viza Bisericii Ortodoxe. Nu era obligatorie dar să stăm noi cu inima împăcată. Avem o lună și ceva de când a venit această viză. Vom reintroduce regulamentul pe ordinea de zi a ședinței din data de 23 octombrie. În același timp, nu renunțăm la ideea de a face extinderea cimitirului Eternitatea. Am delegat celor de la Urban Serv care au concesionat serviciul respectiv”, a spus primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad