Connect with us

Politica

Flutur: “Nu-mi doresc să intru în hora asta”

Published

on

În PNL Botoșani sunt în continuare două tabere și este din ce în ce mai evident că nu există o colaborare pe plan plan local între fostul PNL și fostul PDL.

Chiar dacă este campanie electorală pentru alegerile prezidențiale, primarul Cătălin Flutur a anunțat este interesat mai mult de administrație decât de politică.

„În calitatea mea, doar de primar al municipiului Botoșani, sunt preocupat exclusiv de administrație. Și de problemele municipiului. Am văzut că în spațiul public sunt tot felul de declarații care tind să ducă doar înspre politică, spre războaie, spre campanii electorale. Observ la foarte multă lume demagogie și populism ieftin. Nu-mi doresc să intru în hora asta. Am văzut tot felul de domni care în ultima perioadă sunt preocupați doar de ce poziție vor ocupa ei în viitor. Care felie ajunge la ei și ce vor mai primi”, a spus Cătălin Flutur.

„În ultimii trei ani, o singură persoană din partea opoziției era în în vizor. Și ăla era primarul municipiului Botoșani. Fără să văd niciun fel de ajutor pentru municipiul Botoșani”, a adăugat primarul municipiului Botoșani.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad