Connect with us

Politica

Liderul PNL Botoșani nu vrea anticipate deoarece și-ar pierde pensia specială

Published

on

Unii parlamentari PNL nu vor alegeri anticipate deoarece își pierd pensiile speciale. Organizarea de alegeri anticipate pentru Parlamentul României nu este luată în calcul de unii senatori și deputați chiar dacă șefii partidelor vorbesc din ce în ce mai mult despre această variantă.

Dacă în prima parte a anului viitor ar avea loc alegerile anticipate, senatorii și deputații și-ar pierde pensiile speciale deoarece nu ar avea un mandat întreg. Senatorul Costel Șoptică susține că este aproape imposibil să se organizeze alegeri anticipate și spune că în cazul în care șefii partidelor vor insista, mai mulți parlamentari vor părăsi formațiunile politice și vor deveni independenți.

„Din punctul meu de vedere, alegeri anticipate nu vor avea loc anul viitor. Indiferent cât de mult și-ar dori PNL-ul sau USR-ul. Dacă vor exista decizii de partid în sensul ăsta, foarte multă lume va pleca din partidul respectiv și nu va renunța la restul de mandat”, a afirmat Șoptică.

În schimb, deputatul PNL Cristian Achiței a declarat de mai mult timp că este de acord cu alegerile anticipate și consideră că PNL ar obține cel mai mare procent din istorie dacă alegerile parlamentare ar fi în prima parte a anului viitor.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad