Connect with us

Politica

Șoptică: „Nu suntem în situația în care noi să cerem partidului post de ministru”

Published

on

Senatorul Costel Șoptică nu este interesat ca Filiala PNL Botoșani să aibă un ministru în viitorul guvern condus de Ludovic Orban. El a anunțat că nu va cere conducerii partidului să numească vreun botoșănean la conducerea unui minister.

Dacă pesediștii din Botoșani s-au zbătut să aibă un ministru, cei de la PNL nu fac nici cel mai mic efort. Senatorul Costel Șoptică, liderul PNL Botoșani, nu este în măsură să solicite așa ceva.

„Organizația din Botoșani are oameni care pot ocupa toate posturile de ministru. Botoșaniul este în primele 15 filiale din țară. Va fi o negociere națională, plec la București, voi avea discuții. Dacă partidul ne va cere, noi vom desemna ministru. Nu suntem în situația în care noi să cerem partidului post de ministru. Să fie un lucru foarte clar. Este doamna Raluca Turcan care este născută și crescută la Botoșani”, a afirmat Șoptică.

Întrebat cine ar fi pregătit pentru a ocupa un post de ministru, Șoptică a răbufnit: „Nu vă dau dumneavoastră exemple. Nu sunteți dumneavoastră echipa de evaluare”.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad